Wednesday 29 June 2011

Η Μεγάλη Κωλοτούμπα

Από τον Χρίστο Χαραλαμπόπουλο (με πράσινα γράμματα τα σχόλια του Σουάμι Σεβαράτνα)


Όταν η οικονομική κρίση άρχισε να δείχνει το πρόσωπό της στην Ελλάδα, ήταν πολύ αργά (ποτέ δεν είναι αργά) για να την αντιμετωπίσουμε. Και γι αυτή την αργοπορία, της οποίας τις καταστροφικές συνέπειες βιώνουμε τώρα, είναι υπεύθυνες οι συμμορίες των ηλιθίων και ανίκανων (Συμμορίες όντως είναι, αλλά όχι ηλιθίων. Πρόκειται για κουτοπόνηρα ανδρείκελα ή μαριονέτες της Σκοτεινής Πλευράς που ξέρει να κρύβεται.) που εμείς – ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς – επιλέγαμε ως κυβέρνηση την τελευταία 12ετία, τουλάχιστον. Κανείς, όμως, από αυτούς δεν έχει κατηγορηθεί και φυσικά δεν πρόκειται να τιμωρηθεί για τις ευθύνες που του αναλογούν (Ο καθένας θα λάβει αυτό που του αναλογεί, σύμφωνα με το Νόμο του Κάρμα). Ούτε κανείς από τους βασικούς υπεύθυνους της πολιτικής που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια υφίσταται τις συνέπειες (για την ώρα) του οικονομικού βανδαλισμού των μέτρων του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου, αν τελικά ψηφιστεί.


Βλέπετε, ακόμη και κάποιος που κομπάζει ως καθηγητής Οικονομικών του περίφημου LSE, μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο ανίκανος (Επιμένω ότι δεν πρόκειται για ανικανότητα, αλλά για διατεταγμένη υπηρεσία εκ μέρους των Illuminati) και από κάποιον που δεν μπορεί να μοιράσει δύο γαϊδουριών άχυρα. Το μνημόνιο, μια μπαρούφα ολκής καταδικασμένη σε αποτυχία (Είναι πράγματι καταδικασμένη σε αποτυχία, αλλά για άλλους λόγους, που ο καλός μου αρθρογράφος μάλλον ούτε που φαντάζεται) που σχεδιάστηκε από κάτι άσχετους γιάπηδες με δευτεροκλασάτα πτυχία πρωτοκλασάτων πανεπιστημίων, ήταν το σωσίβιο που άρπαξε ο ΓΑΠ και πήδησε στη θάλασσα, παρασέρνοντας κι εμάς μαζί του (Εμένα πάντως όχι). Ανίκανος ών, δεν ήξερε πώς λειτουργούν τα μέτρα και η διαδικασία διάσωσης σε ένα πλοίο που ως καπετάνιος το κάρφωσε στο παγόβουνο (Είναι αφέλεια αγαπητέ Χρίστο να πιστεύεις ότι καπετάνιος στο καράβι που λέγεται Ελλάδα είναι ο Γιωργάκης. Ο πραγματικός καπετάνιος είναι αρκετά έξυπνος ώστε να κρύβεται).


Βέβαια, δεν μπορείς να κυβερνήσεις κρουαζερόπλοιο όταν το πιο μεγάλο που έχεις κουμαντάρει στη θάλασσα (Βρε μανία με τον Γιωργάκη! Είπαμε δεν κουμαντάρει αυτός) είναι ένα κανό, στην παραλία του Σχοινιά. Ας όψονται όμως η φιλοδοξία του καπετάν άσχετου (Για το «φιλόδοξος» συμφωνώ, αλλιώς γιατί να δεχτεί μια θέση που ισοδυναμεί με ηλεκτρική καρέκλα), τα συμφέροντα εκείνων που του φιλοτέχνησαν προφίλ θαλασσόλυκου και η ευπιστία όσων των ψήφισαν (Συμφωνώ και για την «ευπιστία» της μάζας των προβάτων, που ακόμη και σήμερα 4 στους 10 θα ψήφιζαν ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα). Τώρα πια, η κατάσταση έχει σοβαρέψει τόσο πολύ που η βλακεία και η ανικανότητα δεν μπορούν να κρυφτούν (Δεν πρόκειται για βλακεία, αλλά για τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες της Σκοτεινής Πλευράς να κρατηθεί στην εξουσία. Τους συμφέρει να δείτε τις διορισμένες κυβερνήσεις τους ως ανίκανες για να πάει σε αυτές η οργή σας.) και η οργή όσων πλήττονται μοιάζει δικαιολογημένη (Η οργή, αν και αναμενόμενη, ποτέ δεν είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς αποτελεί αντίδραση κι όχι δράση. Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δύο). Μια οργή που μπορεί να γίνει επικίνδυνη και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο όλα τα Media που υπερασπίστηκαν την αναγκαιότητα του Μνημονίου τώρα κάνουν τη μεγάλη κωλοτούμπα (Σημειωτέον ότι και τα Media ελέγχονται από τους Σκοτεινούς, όπως και πολλά άλλα όπως το νομισματικό και τραπεζικό σύστημα κλπ).


Σύμφωνα με τις συχνότατες (σχεδόν καθημερινές) ειδήσεις που παίρνουμε από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, σύντομα η ανθρωπότητα θα βρεθεί μπροστά σε κοσμοϊστορικές αλλαγές που ανάμεσα στα άλλα περιλαμβάνουν (βλ. NESARA):

  • Ιστορικής σημασίας Αποκαλύψεις (Disclosure) για την αληθινή Ιστορία της ανθρωπότητας, για όλα αυτά που παίζονταν πίσω από τις πλάτες του αφελούς και ανυποψίαστου πλήθους.
  • Εξάλειψη των χρεών απ’όλες τις χώρες.
  • Εξάλειψη όλων των προσωπικών χρεών από δάνεια και πιστωτικές κάρτες.
  • Επιστροφή όλων των στρατών στις χώρες τους.
  • Κατάργηση της φορολογίας εισοδήματος. Θα υπάρχει μόνο η έμμεση φορολογία από την οποία θα εξαιρούνται τρόφιμα, φάρμακα και μεταχειρισμένα είδη.
  • Θα ισχύει νέο «σκληρό» νόμισμα που θα έχει αντιστοιχία σε πολύτιμα μέταλλα. Θα καταργηθεί το προηγούμενο νομισματικό (αέρας κοπανιστός) σύστημα.
  • Θα γίνει δίκαιη κατανομή του παγκόσμιου πλούτου, έτσι ώστε θα πάψει η αγωνία για το αύριο και την επιβίωση. Ο καθένας θα έχει τους πόρους που χρειάζεται. Δεν θα υπάρχουν φτωχοί, ούτε μεγιστάνες του πλούτου με μυστικούς λογαριασμούς στις τράπεζες της Ελβετίας.
  • Θα μπορείτε να δείτε στο διαδίκτυο πλήρη κατάλογο όλων όσων έχουν κλέψει δημόσιο χρήμα με το ακριβές ποσό που εκλάπη. Όχι μόνο για τα τελευταία χρόνια, αλλά από τότε που υπάρχει Ελληνικό Κράτος!
  • Αυτό που ζείτε σήμερα με τη Μαφία του Ποδοσφαίρου είναι απλώς ένα ορεκτικό. Το κυρίως γεύμα λίαν προσεχώς (πιθανότατα στο δεύτερο μισό του έτους που διανύουμε).
  • Θα χαμογελάσει κάθε πικραμένος.
  • Καμία σχέση με το αποτυχημένο πείραμα του Κομμουνισμού, όπου ο Τσάρος απλώς αντικαταστάθηκε από την απεχθέστερη Νομενκλατούρα και τον Στάλιν.
  • Καμία σχέση με την Γαλλική Επανάσταση και τις γκιλοτίνες.
  • Θα κυριαρχεί το Φως, η Αγάπη και η Αλληλεγγύη, και όποιοι δεν εμπνέονται από αυτό το μοντέλο επίγειου παραδείσου, θα χρειαστεί να μετακομίσουν σε άλλο μέρος (πλανήτη) με συνθήκες παρόμοιες με της Γης.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, ο σκληρός πυρήνας των αμετανόητων της Σκοτεινής Πλευράς θα βρεθεί σε συνθήκες …Λίθινης Εποχής, ενώ κάποιοι από αυτούς μπορεί να χρειαστεί ακόμη και να ξεγίνουν ως ψυχές (αδυνατώ να το συλλάβω).


Σουάμι Σεβαράτνα
Τηλ.: 210 - 96 81 793


No comments:

Post a Comment