Saturday 11 June 2011

Διαλογισμός Για Απελευθέρωση Φόβων

Πηγή: www.aametatroninourlives.com


Καθίστε κάπου αναπαυτικά, ή αν σας βολεύει καλύτερα, ξαπλώστε, προσέξτε μόνο να μην αποκοιμηθείτε. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές, εισπνοή από τη μύτη, κι εκπνεύστε απαλά μέχρι να αδειάσει ο αέρας. Επαναλάβετε, μέχρι να νιώσετε ότι έχετε χαλαρώσει. Αν κάποιο μέλος του σώματός σας δεν έχει χαλαρώσει, επιμείνετε με την προσοχή σας εστιασμένη εκεί, ώστε να χαλαρώσει.


Τώρα είστε έτοιμοι. Κατ'αρχάς πρέπει να γειωθείτε. Αν έχετε κάποια δική σας τεχνική τώρα είναι η στιγμή για να την κάνετε. Αν όχι, εφαρμόσετε την Άσκηση Γείωσης που μπορείτε να βρείτε στο τέλος του άρθρου.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ
(από το Φυσικό πεδίο)
Πάρετε μια–δύο αναπνοές και καλέστε να έρθουν κοντά σας, οι οδηγοί σας, οι φύλακες άγγελοί σας, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ. Ζητήσετε από τον Ανώτερο Εαυτό σας να πρωτοστατήσει στην διαδικασία που θα ακολουθήσει, ώστε να γίνει με τον καταλληλότερο τρόπο. Μείνετε για λίγο σε αναμονή, απολαμβάνοντας την ενέργεια των Οντοτήτων του Φωτός που σας έχουν πλησιάσει. Να ξέρετε ότι στέκονται γύρω σας έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να ολοκληρώσουν την διαδικασία όπως και όπου χρειάζεται. Έπειτα δηλώσετε την πρόθεσή σας να απελευθερώσετε τον ( …όνομα φόβου…..) φόβο λέγοντας:

« Εγώ ο/η ………. Γιός/ Κόρη του Πατέρα – Μητέρας Θεού, επιλέγω να απελευθερωθώ από τον ( …..) φόβο καθώς αυτός εξυπηρέτησε τον σκοπό του πλέον και έχω μάθει όσα χρειαζόταν να μάθω. Επιλέγω να είμαι ελεύθερος/η από αυτόν τον φόβο και τα παρελκόμενά του σε κάθε χρόνο, τόπο, χώρο ή διάσταση στην οποία υπάρχω ως συνείδηση. Επιλέγω στην θέση του την Αγάπη και την Σοφία. Άγγελοι, Οδηγοί μου, Αρχάγγελε Μιχαήλ, Αρχάγγελε Ραφαήλ και Ανώτερε Εαυτέ μου, σας ζητώ να φροντίσετε ώστε όλα να γίνουν σύμφωνα με το σχέδιο του Πατέρα και σύμφωνα με τον κοσμικό νόμο της Αβλάβειας. Και έτσι είναι. Ευχαριστώ»

Δείτε τα χέρια σας να βυθίζονται μέσα στο σώμα σας και ανασυρόμενα να φέρνουν έξω τον φόβο. Aπλώστε τα χέρια σας και παραδώστε τον στον Αρχάγγελο Ραφαήλ, ζητώντας του να τον μετουσιώσει σε Φως όπως αυτός ξέρει. Ζητήστε να γεμίσει η περιοχή όπου πριν βρισκόταν ο φόβος, με Αγάπη και Σοφία και θεωρήσετε ότι έχει ήδη γίνει. 





Άσκηση Γείωσης

Δείτε μια στήλη φωτός να κατεβαίνει από την Πηγή, τον Πατέρα σε εσάς. Το Φως είναι λευκό, απαστράπτον και έρχεται σε εσάς με μοναδικό σκοπό την εξισορρόπηση και γείωσή σας. Δείτε το να σας πλησιάζει και να εισέρχεται από το τσάκρα της Κορυφής σας. Μια αναπνοή , δύο αναπνοές και εκφράστε την πρόθεση να ανοίξει, ευθυγραμμίσει και καθαρίσει το τσάκρα της Κορυφής.

Τώρα δείτε την στήλη να προχωρά στο τσάκρα του Τρίτου Ματιού, μια – δυο αναπνοές ενώ εκφράζετε την πρόθεση να εξισορροπηθεί, ευθυγραμμισθεί και καθαρίσει και αυτό το τσάκρα. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για κάθε ένα από τα τσάκρα σας: το τσάκρα του Λαιμού, της Καρδιάς, του Ηλιακού Πλέγματος, του Αφαλού και τελικά της Βάσης. (Μπορείτε να δείτε την θέση των τσάκρα εδώ.)

Μόλις το Φως φθάσει στο τσάκρα της Βάσης, τότε δείτε ότι συνεχίζει να κατέρχεται και να διατρέχει το σώμα σας μέσα από τα πόδια σας, και από τα πόδια σας στην Μητέρα Γη. Δείτε το να γίνεται σαν να είχατε δύο ρίζες που κατεβαίνουν βαθιά μέσα στην Γη. Ενώ γίνεται αυτό εκφράσετε την πρόθεση ξανά να μεταφέρει στην Μητέρα Γη όλα εκείνα που δεν σας χρειάζονται και ευχαριστήσετε την Γη που τα δέχεται και έτσι σας εξυπηρετεί.


Τώρα είστε γειωμένοι.


Με αγάπη και Φως


Σ.Γλένη

No comments:

Post a Comment