Saturday 11 June 2011

Διαλογισμός με τον Αρχάγγελο Μέτατρον

Πηγή: www.aametatroninourlives.com

Πάρτε δυο βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε. Βρίσκεστε σε ένα λιβάδι καταπράσινο, σπαρμένο. Ανάμεσα του περπατάτε σε ένα φαρδύ μονοπάτι που το διασχίζει, ακούτε μόνο τα πουλιά που κελαηδούν, και τα σπαρμένα φυτά που θροΐζουν. Στο τέλος του μονοπατιού υπάρχει μια λιμνούλα με καθάρια, κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά.

Μπαίνετε μέσα και κολυμπάτε για λίγο. Βγαίνοντας αισθάνεστε ανάλαφροι και ανανεωμένοι. Κοιτάτε γύρω σας και βλέπετε ότι το τοπίο είναι ίδιο και ταυτόχρονα διαφορετικό. Τα χρώματα είναι διαφορετικά, πιο φωτεινά. Βρίσκεστε σε άλλη διάσταση…….

Στην άκρη της λίμνης εμφανίζεται μια πυραμίδα με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Πλησιάζετε λίγο και βλέπετε ένα φωτεινό ον με φτερά να σας καλεί να μπείτε μέσα και μπαίνετε Είναι ένας ψηλός άγγελος με μοβ χιτώνα. Σας λέει: «Εδώ υπάρχει χώρος για όλους, καθίστε και βολευτείτε όπου σας αρέσει». Κάθεστε και αρχίζει να σας μιλάει:

«Αγαπημένοι μου, είμαι ο Μέτατρον και σας χαιρετώ με μεγάλη χαρά. Απόψε θα μιλήσουμε για την πολικότητα, κύριο παράδειγμα αυτής για να καταλάβετε είναι ο μαγνήτης, ένα σώμα που έχει το ένα άκρο θετικό και το άλλο άκρο αρνητικό. Στο σύμπαν και στον κόσμο σας όλα λειτουργούν όπως τα έφτιαξε ο Κύριος των Πάντων. Όλες οι εκφάνσεις της δημιουργίας του λειτουργούν με δύο όψεις. Δηλαδή, λέμε πάνω-κάτω, δεξιά–αριστερά , μέσα –έξω, θετικό –αρνητικό κλπ.


Η ΓΗ επίσης έχει τους δύο πόλους βόρειο-νότιο ώστε η μαγνητική ενέργεια να ρέει και να δημιουργεί το μαγνητικό πεδίο ώστε να δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να μπορείτε να ζείτε όταν είστε ενσαρκωμένοι. Στο ίδιο μοτίβο με αυτό είμαι και Εγώ και ο δίδυμός μου ο Αρχάγγελος Σάνταλφον. Ο Ένας η πάνω πλευρά και ο άλλος η κάτω του Δέντρου της Ζωής, επιφορτισμένοι να το κρατάμε γερό και δυνατό για σας. Βέβαια δεν είναι η μοναδική δουλειά που έχουμε, αλλά θα τα πούμε αυτά μια άλλη φορά. Στο ίδιο επίσης μοτίβο της πολικότητας είναι και το αρσενικό – θηλυκό. Επειδή όλα γίνονται από την απέραντη σοφία του Δημιουργού, όλοι εσείς και όλοι εμείς και όλη η Δημιουργία του έχει την πολικότητά του, για να υπάρχουν οι αγωγοί και οι ενέργειες να διαχέονται όπου χρειάζεται. Γιατί πρέπει να ξέρετε ότι εμπεριέχεται σε Αυτόν και το αρσενικό και το θηλυκό. Έτσι δεν είναι μόνο Πατέρας Θεός αλλά και Μητέρα. Γι αυτό καλό είναι όταν απευθύνεστε σε Αυτόν να τον αποκαλείτε Πατέρα – Μητέρα Θεό. 

Θα ήθελα να σας πω πολύ περισσότερα, αλλά η Σταυρούλα και η Αναστασία επιφορτισμένες η μία με την οργάνωση και το γράψιμο και η άλλη με την επικοινωνία έχουν φτάσει τα όριά τους, γιατί είναι πρώτη τους φορά που δίνουν μήνυμα σε τόσα άτομα μαζί. Τις πίεσα πολύ για να ξεκινήσουν, είναι αλήθεια, γι αυτό μην είμαστε αυστηροί μαζί τους προς το παρόν.

Το τελευταίο που θα σας πω για απόψε είναι δεχτείτε και νοιώστε την ενέργειά μου. Έτσι ησυχάστε για λίγο και θα την νοιώσετε και θα την αναγνωρίζετε από τούδε και στο εξής.


Σε λίγο θα μεταφερθείτε απαλά στο χώρο σας.


Θα είμαι μαζί σας όποτε το θέλετε

Είμαι ο Μέτατρον και σας αγαπώ πολύ.




Σουάμι Σεβαράτνα
Yogaspirit, Λαοδίκης 34, Τηλ.: 210 - 96 81 793

No comments:

Post a Comment