Sunday 26 June 2011

Ξαφνικά Αποκτήσαμε …Δικαιοσύνη

Από τον Σουάμι Σεβαράτνα


Όλη αυτή η ιστορία με τα στημένα παιχνίδια στο ποδοσφαιρικό στοίχημα και τις συλλήψεις που «έσκασε» τις τελευταίες μέρες, έχει δώσει τροφή για ατέλειωτες συζητήσεις όχι μόνο μεταξύ ποδο-σφαιρόφιλων, αλλά σε ολόκληρο τον ελληνικό πληθυσμό. Ταυτόχρονα δημιουργεί τέλειο πεδίο για προβλημα-τισμό για κάθε σκεπτόμενο άτομο.

Πρώτο μεγάλο ερώτημα: τι έκανε την συνήθως κοιμώμενη Ελληνική Δικαιοσύνη ξαφνικά να ξυπνήσει και να κάνει τη δουλειά της με απίστευτη μεθοδικότητα κι απο-τελεσματικότητα; Για να βρείτε άκρη σε ζητήματα όπως αυτό, που προφανώς τεράστιος όγκος δεδομένων παραμένει κρυφός, δείτε ποιος ωφελείται από το γεγονός. Όχι μόνο από το γεγονός αυτό καθεαυτό, αλλά κυρίως από το timing, από τη χρονική στιγμή που βγήκε στην επικαιρότητα. Σαν κάποιος να θέλει να συζητάμε αυτό μόνο και τίποτα άλλο.

Τη στιγμή που όλη η προσοχή ήταν στραμμένη στους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα και το Μεσοπρόθεσμο (ξέρει κανείς σε τι αναφέρεται αυτή η λέξη;), ξαφνικά η προσοχή στρέφεται στο ποδόσφαιρο και τη μαφία του. Δεν σας φωνάζει ότι πρόκειται για αντιπερισπασμό; Μια τακτική αρκετά γνωστή στη Σκοτεινή Πλευρά της Εξουσίας που τη χρησιμοποιεί με κάθε ευκαιρία, έτσι ώστε να κάνει αυτό που θέλει με τη μικρότερη δυνατή ενόχληση.

Πριν χρόνια ήλθα σ’επαφή με το πολύ σημαντικό ρητό «Το Απόλυτο Κακό είναι εννιά αλήθειες κι ένα ψέμμα». Συνειδητοποίησα αμέσως ότι ήταν αλήθεια. Και βέβαια δεν θα μπορούσε ποτέ το Απόλυτο Κακό να είναι δέκα ψέμματα, γιατί το υποψήφιο θύμα (το κακό ψάχνει πάντα για θύματα) θα το βάλει στα πόδια μετά τα πρώτα ψέμματα. Αν όμως σερβιριστούν πρώτα κάμποσες αφοπλι-στικές αλήθειες, το υποψήφιο θύμα γοητεύεται από αυτό και χαλαρώνει κάθε άμυνα. Τότε σε ανύποπτο χρόνο σερβίρεται το κρίσιμο εμβόλιμο ψέμμα, που βρίσκει το θύμα χωρίς άμυνα.

Στον πνευματικό χώρο τις εννιά αλήθειες αντιπροσωπεύει η θεικη επιστήμη της Γιόγκα, ενώ το καθοριστικό Σκοτεινό Ψέμμα αντιπροσωπεύει η προτροπή «η ανώτερη πνευματική πρακτική είναι η προσωπική υπηρεσία στον Γκούρου». Έκτακτα…

Η αλήθεια ήταν ανέκαθεν ο μεγάλος εχθρός της Σκοτεινής Πλευράς. Ειδικότητά της είναι να την κρύβει, να τη στρεβλώνει, να την πνίγει, να τη χρησιμοποιεί για να σε κερδίσει κι ένα σωρό τεχνάσματα, που αποβλέπουν στην κλοπή των χρημάτων σας, ή της ενέργειάς σας που αποτελεί ανώτερο τρόπαιο σε σχέση με τα χρήματα.

Τα καλά νέα είναι ότι η Σκοτεινή Πλευρά της Εξουσίας είναι στα τελευταία της. Είναι γεγονός ότι ξέρει πολλά κόλπα για να κρύβει την αλήθεια, αλλά όλα αυτά είναι γνωστά πια ακόμα και στους πιο ανυποψίαστους. Η τεράστια αφύπνιση που γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια. Παραμένουν ακόμη γαντζωμένοι στις θέσεις εξουσίας από κεκτημένη ταχύτητα. Το γνωρίζουν ότι έχουν χάσει το παιχνίδι εδώ και καιρό. Το θέμα είναι αν θα φύγουν με το «καλό» ή αν θα χρειαστούν πιο δραστικοί τρόποι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι βέβαιο ότι θα φύγουν. Το πότε θα φύγουν τοποθετείται στο κοντινό μέλλον. Η ακριβής ημερομηνία δεν ανακοινώνεται για προφανείς λόγους. Για να μη χαθεί το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Καταλυτικό ρόλο στην απομάκρυνσή τους θα παίξουν οι περίφημες Αποκαλύψεις (Disclosure) με την ανεκτίμητη βοήθεια της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός από τη μια πλευρά και των εξαδέλφων μας από την Κοίλη Γη (Αγκάρθα) από την άλλη.


Σουάμι Σεβαράτνα
Yogaspirit, Λαοδίκης 34, Τηλ.: 210 - 96 81 793

No comments:

Post a Comment