Saturday 18 June 2011

Η Οντότητα SaLuSa και ο Mike Quinsey στη Ζωή μου

Από τον Σουάμι Σεβαράτνα


Τα τελευταία χρόνια είμαι σε σταθερή επαφή με αυτή την υπέροχη φωτεινή οντότητα από τον αστερισμό του Σείριου, τον SaLuSa, μέσω του «καναλιού» Mike Quinsey και του δικτυακού τόπου www.galacticmessages.com. Τα μηνύματα έρχονται με ρυθμό ένα κάθε 2-3 μέρες και είναι ό,τι πιο ελπιδοφόρο και φωτεινό μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο. Γι αυτό κι αποφάσισα να αναμεταδίδω τα μηνύματα αυτά μέσα από τα δυο blogspots που δημιούργησα πρόσφατα.

Ακόμα και στην ακραία περίπτωση που αυτά τα μηνύματα ήταν σκέτη φαντασία, αναντίρρητο παραμένει το γεγονός ότι παράγουν (πάντα) ένα ιδιαίτερο ανέβασμα στη διάθεσή μου, καθώς αφήνω το νου μου να οραματιστεί αυτά τα πανέμορφα που διαβάζω. 

Το ανέβασμα της διάθεσης αντιστοιχεί σε ενεργειακό ανέβασμα, κι όπως έχω πει σε ένα άλλο posting μου η διάθεση μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Περισσότερο κι από τα χρήματα για τα οποία «σκοτώνεται» το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Τα χρήματα είναι μέσον κι όχι σκοπός. Αυτό βέβαια έχει ξεφύγει από τη σωστή θέση του αιώνες τώρα. Για να το πω πιο απλά, τα χρήματα τα θέλεις για να αισθανθείς καλύτερα (ασφαλής, χαρούμενος, νικητής, κυρίαρχος, ικανοποιημένος κλπ). Όλα αυτά όμως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ανέβασμα της διάθεσής σας, πάντα όμως προσωρινό. Σκεφτείτε το.

Γιατί να είναι προσωρινό κι όχι μόνιμο; Μυστήριο! Αν κερδίσετε το λαχείο, όπως ο πατέρας μου το 1966, στα πρώτα λεπτά της ώρας σίγουρα θα χοροπηδάτε. Την επόμενη μέρα όμως όταν θα αρχίσουν να σας ζητάνε μερίδιο οι συγγενείς και φίλοι, οι αρχικοί πανηγυρισμοί θα έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Λάβετε υπ’όψη ότι παίρνω ως παράδειγμα κάτι ακραίο που λίγοι άνθρωποι συναντάνε στη ζωή τους, να κερδίσουν τον πρώτο αριθμό στο λαχείο. Αν λοιπόν κάτι τόσο μεγάλο και σπάνιο δεν έχει διάρκεια περισσότερο από μερικά λεπτά ή έστω ώρες ή ημέρες, τι γίνεται με τις υπόλοιπες μικρότερης εμβέλειας χαρές της ζωής;

Στις μικρότερες χαρές βάζω ο,τιδήποτε σας δίνει χαρά, από το γκολ που θα βάλει η ομάδα σας μέχρι τους καλούς βαθμούς που θα φέρει το παιδί σας από το σχολείο. Μετά από λίγο η χαρά αυτή έχει εξαφανιστεί σαν κάστρο στην άμμο. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει «θεμέλια», δεν έχει βάθος, δεν έχει καμιά σχέση με τη βαθύτερη πλευρά της ύπαρξής σας.

Για να επιστρέψω στην οντότητα SaLuSa, αυτό που έχει καταφέρει σ’εμένα (ελπίζω και σε σας) είναι να μου δώσει ένα μοναδικό όραμα για το μέλλον. Το πολύ κοντινό μέλλον. Αυτά που λέει είναι σε απόλυτη αρμονία με αυτά που εγώ ο ίδιος αισθάνομαι έντονα τα τελευταία χρόνια, ότι δηλαδή μια μεγάλη αλλαγή είναι προ των πυλών. Είναι μια επιβεβαίωση γι αυτά που διαισθάνομαι ότι έρχονται, που την είχα μεγάλη ανάγκη. Αυτό που προσθέτει είναι ότι ζωντανεύει με εκπληκτικές λεπτομέρειες αυτό που έρχεται και δίνει συμβουλές υπέρτατης χρησιμότητας ακόμα και σε κάποιον που είναι στον πνευματικό χώρο για τόσα χρόνια, 38 ½ για την ακρίβεια, όπως ο υποφαινόμενος.

Συνοψίζοντας το κεντρικό μήνυμα
Κλείνει ένας κύκλος χιλιετηρίδων της Σκοτεινής Πλευράς της Εξουσίας, που καταταλαιπώρησε την ανθρωπότητα με πολέμους, αίμα, φρίκη, χάος, ανησυχία και φόβο. Ο SaLuSa χρησιμοποιεί τον όρο «Σκοτεινή Κλίκα» (Dark Cabal) ή τον όρο «οι Σκοτεινοί» (the Dark Ones).

Η Σκοτεινή αυτή Κλίκα σύμφωνα με τον πολύ σημαντικό συγγραφέα David Icke είναι οντότητες που κατάγονται από τον Άρη, οι περίφημοι ερπετοειδείς. Παίρνουν τη μορφή ανθρώπου ή ερπετού κατά βούληση. Αν αυτό σας τρομάζει, αφήστε το. Κρατήστε μόνο τα βασικά χαρακτηριστικά, κατά τον David Icke, αυτών των «ανθρώπων». Αυτά είναι τρία: 1) Είναι μανιακοί με την εξουσία, 2) Είναι ανώτερης ευφυίας, 3) Δεν έχουν καθόλου συμπόνοια.

Αυτά ήταν και τα δικά μου συμπεράσματα που δεν είμαι ένας ειδικός ερευνητής τέτοιων θεμάτων όπως ο David Icke. Είχα φτάσει κι εγώ στο συμπέρασμα, όπως εκείνος ότι αυτά τα όντα κρύβονται πίσω από τοίχους και δρουν αποκλειστικά παρασκηνιακά με μακιαβελικούς τρόπους. Οι κυβερνήσεις είναι άνθρωποι που τοποθετούνται από τους ερπετοειδείς στις θέσεις εξουσίας «για τα μάτια» του κόσμου. Μαριονέτες και τίποτα περισσότερο. Μη μου πείτε ότι πιστεύατε ότι κυβερνούσε τις ΗΠΑ και κατ’επέκταση ολόκληρο τον πλανήτη ο George Buss ο νεώτερος (με το βλέμμα του ηλιθίου), την Ελλάδα ο Κωστάκης (μια μπάλα πήγε να κλωτσήσει και στραμπούληξε το πόδι του) ή ο Γιωργάκης («λεφτά υπάρχουν»). Λίγη σοβαρότητα. Είναι βέβαιο ότι τους έβαλαν εκεί, γιατί δεν είναι ανόητοι να βγουν μπροστά και να φαίνονται, έτσι ώστε στην πρώτη στραβή να γίνουν στόχος της οργής των μαζών. Την οργή θα την πάρουν οι μαριονέτες τουις κι όχι οι αληθινοί αυτουργοί. Αυτοί όπως είπαμε κρύβονται. Δεν τους ξέρετε. Θα τους μάθετε όμως σύντομα!

Τα καλά νέα είναι ότι αυτός ο κύκλος κλείνει, σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι γιατί κατ’αρχήν άνοιξε. Κάναμε κάτι και το πληρώνουμε; Τι ακριβώς; Θα το μάθουμε σύντομα, μαζί με πλήθος άλλων συνταρακτικών πληροφοριών που αφορούν την αληθινή ιστορία της ανθρωπότητας. Οι λαοί θα σοκαριστούν με αυτά που θα ακούσουν.

Η μεγάλη αλλαγή είναι λοιπόν στην πόρτα μας. Σε πρώτη φάση θα έχουμε μετά από μια μεγάλης σημασίας Ανακοίνωση, την πολυθρύλητη Πρώτη Επαφή με τους Γαλαξιακούς φίλους μας που εδώ και καιρό έχουν περικυκλωμένη τη Γή με αναρίθμητα αστρόπλοια. Για την ώρα είναι αόρατα. 

Στην 5η και πάνω Διάσταση μπορεί κανείς να είναι ορατός ή αόρατος κατά βούληση. Τεράστιο πλεονέκτημα. Σ’αυτή την Πρώτη Επαφή θα πρέπει να περιλάβουμε και τους άλλους φίλους μας από το Εσωτερικό της Γης, την Αγκάρθα και τους Λεμούριους από την υπόγεια πόλη Τελος.

Οι φθαρμένες τωρινές κυβερνήσεις σε παγκόσμια κλίμακα θα αντικατασταθούν από σωστές κυβερνήσεις, που είναι έτοιμες να αναλάβουν. Πρόκειται για ανθρώπους που ενσαρκώθηκαν για να αναλάβουν αυτόν το ρόλο στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή. Σκεφτείτε απλώς, ότι το να διώξεις από την εξουσία μια διεφθαρμένη κυβέρνηση δεν είναι και τόσο δύσκολο. Το έχουμε ξανακάνει στην ιστορία. Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση και την Οκτωβριανή Επανάσταση. Χύθηκε πολύ αίμα, οι φθαρμένοι έφυγαν και ήλθαν ποιοι; Ο Στάλιν και η νομενκλατούρα!!! Ανατρέποντας το φθαρμένο είναι σίγουρα πολύ σημαντικό, είναι το πρώτο βήμα. Τι εγγυήσεις έχετε όμως ότι η διάδοχη κατάσταση θα είναι καλύτερη. Οι ερπετοειδείς είναι εξπέρ στο να ανεβάσουν στην εξουσία την επόμενη φουρνιά μαριονετών και πάλι απ’την αρχή. Τι κάνουμε λοιπόν;

Στο σημείο αυτό ομολογώ ότι χρειαζόμαστε τη βοήθεια μιας ανώτερης δύναμης ή τεχνολογίας που να μπορεί να εξασφαλίσει ότι οι νέοι κυβερνήτες θα χαρακτηρίζονται από δύο στοιχεία: 1) Εντιμότητα και 2) Ικανότητα. Είναι απόλυτη ανάγκη να τα έχουν και τα δυο αυτά. Έντιμότητα χωρίς ικανότητα δεν αρκεί, ούτε αρκεί Ικανότητα χωρίς Εντιμότητα. Από τα δυο αυτά μεγαλύτερη σημασία για μένα έχει η Εντιμότητα. Ως αρετή είναι πιο δυσεύρετη. Ικανοί μανατζερ υπάρχουν πολλοί στην εποχή μας.

Αυτή η ανώτερη δύναμη ευτυχώς υπάρχει και είναι παραπάνω από πρόθυμη να μας παράσχει ανιδιοτελώς τη βοήθειά της. Πρόκειται για τη Γαλαξιακη Ομοσπονδια του Φωτός (Galactic Federation of Light).


Σουάμι Σεβαράτνα
Yogaspirit, Λαοδίκης 34, Τηλ.: 210 - 96 81 793

No comments:

Post a Comment