Thursday 21 July 2011

Ζώντας στην 5η Διάσταση κι Εγκαταλείποντας τις Πλάνες της 3ης Διάστασης

Πηγή: Αρχάγγελος Μιχαήλ μέσω της Celia Fenn (www.starchild.co.za)


Αγαπημένοι, αυτό το κανάλι (Celia Fenn) έρχεται σε σας μετά από αιτήματα των Εργατών του Φωτός (lightworkers) για να κατανοήσουν τη φύση της ενέργειας αυτή τη στιγμή, και γιατί το βρίσκετε τόσο δύσκολο να τα βγάλετε πέρα με τη ζωή. Τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί πια. Νιώθετε απροστάτευτοι κι εγκαταλειμμένοι σε πολλές περιπτώσεις. Είστε εξαντλημένοι και ανήσυχοι, και νιώθετε σαν να μη μπορείτε να συνεχίσετε πια. Αυτό λοιπόν είναι αρκετά αληθινό. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε πια να ζείτε με έναν τρόπο που είναι πρωταρχικά τριτο-διαστασιακός. Η Γη έχει κάνει τη μετάβασή της και είναι τώρα σταθερά αγκυροβολημένη στην 5η Διάσταση. Κι όμως οι περισσότεροι από σας συνεχίζουν με τις τριτο-διαστασιακές ζωές τους σαν να μη συνέβη τίποτα.

Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από σας περιμένετε ότι θα ξυπνήσετε μια μέρα και θα δείτε και θα νιώσετε τις αλλαγές. Αλλά όχι, μέρος του ρόλου σας ως Εργατών του Φωτός είναι ότι εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε τις αλλαγές. Είναι στο χέρι σας να αρχίσετε να ζείτε την αλήθεια και την πραγματικότητα της 5ης Διάστασης.

Διατηρώντας την πλάνη της 3ης Διάστασης είναι αυτό που προκαλεί το στρες και την εξάντληση ανάμεσά σας. Οι κλονιζόμενες και σε κατάσταση αποσύνθεσης δομές της τέως 3ης Διάστασης δεν είναι πια αρκετές για να στηρίξουν τη ζωή σας. Το χρήμα και η οικονομία δεν στηρίζουν πια τη ζωή σας όπως κάποτε. Οι σχέσεις δεν παρέχουν πια τη στήριξη και την ασφάλεια που παρείχαν κάποτε. Τα υλικά σώματά σας είναι κουρασμένα και νιώθουν σαν να μη μπορούν να συνεχίσουν. Και θα σας λέγαμε, ναι πράγματι, είναι ώρα να αφεθείτε και να αγκαλιάσετε πλήρως τη νέα πραγματικότητά σας.

Αυτό όμως που είναι ακόμα πιο εξαντλητικό για πολλούς από σας ως Εργάτες του Φωτός, είναι η συνεχής ταλάντευση μεταξύ διαστασιακών πραγματικοτήτων. Ζείτε τη νέα πραγματικότητά σας, κι όμως τραβιέστε ακόμα στο παλιό πλαίσιο πραγματικότητας στο οποίο ζουν εκείνοι γύρω σας. Η συνεχής μετατόπιση πλαισίων και προοπτικών είναι ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στην εξάντλησή σας, την ανησυχία σας και το αίσθημα ότι είστε απροστάτευτοι.

Αγαπημένοι, καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι από σας είστε κάπως σε σύγχυση σχετικά με τη νέα σας πραγματικότητα, κι εύχεστε να είχατε κάποιο είδος «Εγχειριδίου Οδηγιών» για να σας βοηθήσει στην πορεία. Θα σας προσφέρουμε λοιπόν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές εδώ, αλλά πρωταρχικά σας ζητάμε να καταλάβετε πόσο ασταθής κι αλλοπρόσαλλη είναι η πραγματικότητά σας επι του παρόντος. Οι άνθρωποι είναι σε σύγχυση κι αβεβαιότητα. Εκείνοι που δεν έχουν επίγνωση για τη διαδικασία της Ανάληψης δεν έχουν καμμιά εξήγηση γι αυτά που συμβαίνουν στη ζωή τους, και νιώθουν το περισσότερο στρες κι ανησυχία, επειδή βλέπουν μόνο την αποσύνθεση και το χάος. Η σύγχυση και η δυστυχία μεγαλώνουν όλο και περισσότερο μέσα τους. Καταλάβετε όμως ότι καθώς αυτοί βιώνουν αυτά τα συναισθήματα, έρχονται όλο και πιο κοντά στην ‘αφύπνιση’ και στην κατανόηση του τι είναι αληθινό, και να αρχίσουν να δημιουργούν τη νέα πραγματικότητα μαζί σας.

Εδώ θα σας προσφέρουμε εν συντομία μια κατανόηση της πραγματικότητας στην 5η Διάσταση. Η πιο σημαντική διαφορά ανάμεσα στην πραγματικότητα της 3ης και της 5ης Διάστασης είναι μια αλλαγή στη φύση του Χρόνου και του Χώρου και στο πως αυτά γίνονται αντιληπτά από σας. Ο Χρόνος και ο Χώρος ήταν σταθερές πραγματικότητες στην 3η Διάσταση. Στην 5η Διάσταση αυτά είναι ρευστά και βιώνονται ως αυταπάτες σε μεγάλο βαθμό.

Ο Χρόνος στην 5η Διάσταση γίνεται αντιληπτός ως το Αιώνιο ΤΩΡΑ ή παρόν. Οι κύκλοι της ημέρας και της νύχτας κατανοούνται ως μηχανικοί σηματοδότες κύκλων ύπαρξης, που όμως δεν έχουν κανένα αληθινό αποτέλεσμα ή δύναμη πάνω στο δημιουργικό δυναμικό του Τώρα. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που νιώθετε και βιώνετε στην παρούσα στιγμή είναι η μόνη ουσιαστικά σημαντική εμπειρία. Το παρελθόν και το μέλλον δεν έχουν καμμια σχέση. Αυτό που δημιουργείτε και βιώνετε αυτή τη στιγμή είναι το ποιος και τι είστε και τι θα είστε, εκτός αν αλλάξετε την πρόθεσή σας.

Από τη στιγμή που έχετε κατανοήσει αυτή την αρχή πλήρως, θα κατανοήσετε και το πώς θα αντιμετωπίσετε την αίσθησή σας ότι δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χρόνος για να πραγματοποιήσετε αυτά που χρειάζετε να κάνετε. Εστιάστε στην παρούσα στιγμή, βιώστε την πλήρως στην αμεσότητά της, και θα ανακαλύψετε ότι ο χρόνος θα απλωθεί για σας μέχρι την αιωνιότητα. Ναι, ακούγεται μαγικό, αλλά η 5η Διάσταση είναι ένα μαγικό μέρος! Και να ξέρετε ότι αυτό στο οποίο εστιάζετε την προσοχή σας θα γίνεται όλο και ισχυρότερο και θα εκδηλωθεί στη ζωή σας, καθώς αποκτάτε όλο και περισσότερο επίγνωση για τη δύναμή σας ως δημιουργών μέσα στην 5η Διάσταση.

Το ίδιο ισχύει για τον Χώρο. Θα βλέπετε όλο και περισσότερο ότι ο χώρος και η απόσταση είναι απλώς αυταπάτες του υλικού πεδίου. Είστε πάντα και άμεσα συνδεδεμένοι με τους άλλους που είναι η οικογένεια της ψυχής και της καρδιάς σας, άσχετα με το πού μπορεί να βρίσκονται στον πλανήτη. Το Ιντερνέτ σας έχει διδάξει μ’ένα φυσικό τρόπο πώς μπορεί να γεφυρωθεί η αυταπάτη του χώρου. Σύντομα θα καταλάβετε ότι μέσα σας έχετε την ικανότητα να διατηρείτε αυτούς τους συνδέσμους τηλεπαθητικά με εκείνους που είστε συνδεδεμένοι.

Και μετά από αυτή την κατανόηση θα έλθει η κατανόηση ότι κάθε άνθρωπος είναι πάντα συνδεδεμένος με κάθε άλλο άνθρωπο στο ενεργειακό επίπεδο, κι ότι αυτό που αποκαλείτε «πλανήτη» δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μεγάλη συν-δημιουργία όλων των όντων πάνω σ’αυτόν τον πλανήτη, περιλαμβάνοντας τα ζώα και τα μη-αισθανόμενα όντα. Στην πραγματικότητα, ένας πλανήτης είναι ένας μεγάλος δημιουργικός «κόμβος» όπου πολλοί δημιουργοί-«θεοί» εργάζονται μαζί για να παράγουν μια «συναινετική» πραγματικότητα. Από τη στιγμή που το καταλαβαίνετε αυτό πλήρως, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε την Παραδεισιακή Μήτρα (Paradise Matrix) που έχει στηθεί με σκοπό να συν-δημιουργήσετε τον Παράδεισο της 5ης Διάστασης, που ήταν το πρωταρχικό σχέδιο για τον πλανήτη.

Από τη στιγμή που καταλαβαίνετε αυτές τις αρχές, μπορείτε να προχωρήσετε στην Περιπέτεια της Ανάπτυξης του Δημιουργικού Τώρα! Καταλάβετε ότι η πραγματικότητά σας θα φαίνεται οτι κινείται πιο γρήγορα, επειδή η δόνησή σας είναι τώρα υψηλότερη. Τα γεγονότα θα ξεδιπλώνονται ταχύτερα. Τα πράγματα θα αλλάζουν γρήγορα. Θα χρειαστεί να είστε εύκαμπτοι κι ανοικτοί σε γρήγορες αλλαγές. Θα χρειαστεί να έχετε πλήρη εμπιστοσύνη στο ότι η Ανώτερη Πλευρά σας που είναι σε σύνδεση με το Πνεύμα γνωρίζει τι χρειάζεστε και πού να σας πάει, κι ότι μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το ξεδίπλωμα με εμπιστοσύνη.

Και τελικά, θα χρειαστεί να είστε σε επαφή με το Δημιουργικό Πάθος σας! Αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα σας πάει μπροστά αυτή την ώρα. Αλλιώς θα τελματωθείτε. Στην 5η Διάσταση δεν θα προωθείστε πια κατά μήκος των «τροχιών» της καριέρας και της εργασίας που κάποτε σας στήριζαν. Τώρα είναι η ενέργεια και η κίνηση του δημιουργικού πάθους σας που θα σας πηγαίνει μπροστά. Είστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψετε τις παλιές δομές και να μπείτε στη ροή νέων δημιουργιών και νέων πραγματικοτήτων; Ο βαθμός στον οποίο μένετε προσκολλημένοι σε παλιές δομές θα είναι ευθέως ανάλογος με το μέγεθος της ανησυχίας και του στρες που θα νιώθετε. Μόνο όταν συνδέεστε με τη ροή του Δημιουργικού Πάθους θα προχωράτε στο δικό σας Δημιουργικό Ξεδίπλωμα. Κι αυτή είναι η αληθινή ουσία της Πολυ-Διαστασιακής εμπειρίας του Ποιοί Είστε, που είναι το δώρο του νέου σας Πεμπτο-Διαστασιακού Πλανήτη.

Ελπίζουμε ότι αυτό το μήνυμα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις προκλήσεις της παρούσας στιγμής και να κινηθείτε πιο γρήγορα μέσω αυτής της μετάβασης στην πλήρη Πεμπτο-Διαστασιακή δημιουργική χαρά.

Σουάμι Σεβαράτνα
Yogaspirit, Ήρας 36, Τηλ.: 210 - 96 81 793    και    6986 - 700 663

No comments:

Post a Comment