Saturday 2 July 2011

Δεν θα Νιώσετε Ποτέ Ξανά Θύμα

Πηγή: Abraham Hicks "Ask and it is Given"

Αυτή η Απλή Βάση Κατανόησης τα Κάνει Όλα να Ταιριάζουν
Υπάρχει ένα ρεύμα που διατρέχει τα πάντα. Υπάρχει σ’ολόκληρο το Σύμπαν. Είναι η βάση του Σύμπαντος, καθώς επίσης και η βάση του φυσικού κόσμου σας. Μερικοί έχουν επίγνωση αυτής της Ενέργειας, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι την αγνοούν. Ωστόσο, όλοι επηρεάζονται από αυτή. Καθώς αρχίζετε να καταλαβαίνετε τη βάση του κόσμου σας, κι αρχίζετε να αναζητάτε την επίγνωσή σας γι αυτή την Πηγαία Ενέργεια που είναι η βάση όλων των πραγμάτων, θα κατανοήσετε τότε τα πάντα γύρω από την εμπειρία σας. Επίσης, θα κατανοήσετε πιο καθαρά την εμπειρία των γύρω σας.


Μια Συνεπής Φόρμουλα που Δίνει Συνεπή Αποτελέσματα

Όπως μαθαίνετε να καταλαβαίνετε τα βασικά των μαθηματικών και μετά έχετε την επιτυχημένη εμπειρία της κατανόησης των αποτελεσμάτων των εφαρμογών τους, θα έχετε τώρα μια φόρμουλα κατανόησης του κόσμου σας που θα είναι πάντα συνεπής, και η οποία θα σας αποδίδει συνεπή αποτελέσματα. Αυτά θα είναι τόσο συνεπή, ώστε θα είστε σε θέση να προβλέπετε τις μελλοντικές εμπειρίες σας με απόλυτη ακρίβεια, και θα είστε σε θέση να κατανοείτε τις περασμένες εμπειρίες σας με μια γνώση που δεν σας ήταν διαθέσιμη πριν.
Δεν θα νιώσετε ποτέ ξανά σαν θύμα, απομακρυνόμενοι από την ιδέα ανεπιθύμητων πραγμάτων να πέφτουν στη ζωή σας. 


Τελικά θα κατανοήσετε τον απόλυτο δημιουργικό έλεγχο που έχετε πάνω στην εμπειρία της ζωής σας. Και τότε, θα μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας στη δική σας δημιουργική δύναμη, και θα βιώσετε την απόλυτη ευδαιμονία του να παρατηρείτε κάθε είδους πράγματα να συγκλίνουν στο να βοηθήσουν στη δημιουργία των ιδιαίτερων επιθυμιών σας. Ο καθένας έχει αυτό το δυναμικό …και μερικοί το συνειδητοποιούν. Θα είναι εξαιρετικά ικανοποιητική εμπειρία να εντοπίζετε τις προσωπικές επιθυμίες σας, που θα αναδύονται από αυτά που ζείτε στην καθημερινότητά σας, και να γνωρίζετε ότι η καθεμιά από αυτές τις εμπειρίες μπορεί να πραγματοποιηθεί πλήρως.

Από αυτό το σημείο πεποίθησης, από αυτό το σημείο κατανόησης, θα συντομεύσετε τώρα το χρόνο ανάμεσα στη σύλληψη της επιθυμίας σας και την πλήρη υλοποίησή της.

Θα φτάσετε να γνωρίζετε ότι όλα τα πράγματα που επιθυμείτε μπορούν εύκολα και γρήγορα να έλθουν σε σας.


Είστε Ένα Δονητικό Ον σ’ένα Δονητικό Περιβάλλον

Μπορείτε να αισθανθείτε κατά πόσον επιτρέπετε την πλήρη σύνδεσή σας με την Πηγαία Ενέργεια ή όχι. Με άλλα λόγια, όσο καλύτερα νιώθετε, τόσο περισσότερο επιτρέπετε τη σύνδεσή σας. Όσο πιο άσχημα αισθάνεστε, τόσο λιγότερο επιτρέπετε τη σύνδεσή σας. Το να νιώθετε καλά ισοδυναμεί με το να επιτρέπετε τη σύνδεση. Το να νιώθετε άσχημα ισοδυναμεί με το να μην επιτρέπετε τη σύνδεση. Το να νιώθετε άσχημα ισοδυναμεί με το να αντιστέκεστε στη σύνδεση με την Πηγή σας. Και είναι χάρη στην ικανότητά σας να μεταφράζετε τη δόνηση το ότι είστε σε θέση να κατανοείτε το φυσικό κόσμο σας. Δεν βλέπετε καθόλου το φυσικό κόσμο σας. Με άλλα λόγια, μεταφράζετε τη δόνηση που προσλαμβάνετε με τα μάτια σας σε αυτό που βλέπετε. 

Χρησιμοποιώντας τα αυτιά σας μεταφράζετε τη δόνηση στους ήχους που ακούτε. Ακόμη και η μύτη, η γλώσσα και τα ακροδάκτυλά σας μεταφέρουν τις αντίστοιχες δονήσεις στον εγκέφαλο ο οποίος τις μεταφράζει σε οσμές, γεύσεις κι αισθήματα αφής που σας βοηθάνε να καταλάβετε τον κόσμο σας. Όμως, ο πιο εξεζητημένος μεταφραστής δονήσεων που έχετε, είναι μακράν τα συναισθήματά σας.


Τα Συναισθήματά σας ως Δονητικοί Μεταφραστές

Δίνοντας προσοχή στα σήματα των συναισθημάτων σας, μπορείτε να κατανοήσετε, με απόλυτη ακρίβεια, όλα όσα ζείτε τώρα ή έχετε ζήσει στο παρελθόν. Και, με μια ακρίβεια κι ευκολία που δεν έχετε βιώσει ποτέ στο παρελθόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα κατανόηση των συναισθημάτων σας για να ενορχηστρώσετε μια μελλοντική εμπειρία που θα σας ικανοποιήσει με κάθε τρόπο.

Δίνοντας προσοχή στο πώς αισθάνεστε, μπορείτε να εκπληρώσετε το λόγο που είστε εδώ, και μπορείτε να συνεχίσετε την διεύρυνση που είχατε πρόθεση να κάνετε, με τον χαρούμενο τρόπο που επιλέξατε. Κατανοώντας τη συναισθηματική σύνδεσή σας με το ποιοι πραγματικά είστε, θα φτάσετε να καταλάβετε όχι μόνο τι συμβαίνει στον κόσμο σας και γιατί, αλλά θα καταλάβετε και κάθε άλλο ζωντανό Ον με το οποίο έρχεστε σε αλληλεπίδραση. Δεν θα έχετε ποτέ ξανά αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον κόσμο σας. Θα κατανοήσετε - από ένα πολύ βαθύ επίπεδο, από τη Μη-Φυσική προοπτική σας, και μέσω της δικής σας προσωπικής εμπειρίας – τα πάντα γύρω από το ποιοι ΕΙΣΤΕ, ποιοι ΥΠΗΡΞΑΤΕ και ποιοι ΓΙΝΕΣΤΕ.



Σουάμι Σεβαράτνα
Yogaspirit, Λαοδίκης 34, Τηλ.: 210 - 96 81 793

No comments:

Post a Comment