Tuesday 16 August 2011

Δεν Υπάρχει Πείνα ή Κόπωση Χωρίς το Βαρύ Φυσικό Σώμα

Πηγή: SaLuSa 15 Αυγούστου 2011 (Μετάφραση: Σουάμι Σεβαράτνα)




Στις βαριές δονήσεις της Δυαδικότητας τα φυσικά σώματά σας κουράζονται εύκολα, και στο τέλος της ημέρας χρειάζεται να συνέλθετε με μια περίοδο ύπνου. Τα πάντα είναι πολύ βολικά τακτοποιημένα, ώστε να έχετε τη μέρα και τη νύχτα, πράγμα που ταιριάζει με την ανάγκη να επανεργοποιήσετε τον εαυτό σας. Συνεπώς, περνάτε περίπου το ένα τρίτο της ζωής σας κοιμώμενοι, και ξέρετε ότι αυτό είναι απαραίτητο, καθώς αν στερηθείτε τον ύπνο αρρωσταίνετε. Καθώς ανεβαίνετε (πνευματικά) όλα αλλάζουν, καθώς αρχίζετε να απορροφάτε την ενέργεια που βρίσκεται γύρω σας. Τελικά, θα χρειάζεστε λίγη ανάπαυση, και δεν θα χρειάζεστε την παρούσα ποσότητα στερεάς τροφής για να ανα-τροφοδοτήσετε το σώμα σας. Στην πραγματικότητα, η ζωή σας δεν θα εξουσιάζεται από τη νύχτα και τη μέρα, καθώς θα είστε σε μια διάσταση που έχει συνεχώς φως. Με τα νέα σώματά σας από κρυσταλλικά κύτταρα, θα ανακαλύψετε ότι οι συνθήκες στις οποίες ζείτε είναι  ακριβώς  σωστές για τις ανάγκες σας. Να είστε βέβαιοι ότι όταν δεν θα έχετε ένα βαρύ φυσικό σώμα, δεν θα υπάρχει πείνα ή κόπωση όπως τώρα. 


Η ζωή στη Γη έχει τα καλά της, αλλά ποτέ δεν θα φτάσει τα πλεονεκτήματα του να ζεις στις ανώτερες διαστάσεις. Ίσως θα βρείτε ότι η πιο αποδεκτή αλλαγή έχει να κάνει με τη χρήση του χρόνου σας. Εκεί που στη Γη το βρίσκετε συχνά δύσκολο να τα χωρέσετε όλα μέσα, θα βιώσετε το ακριβώς αντίθετο, έχοντας όλο το χρόνο που χρειάζεστε για να φροντίσετε τις επιδιώξεις σας. Επι πλέον, αν σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε το καλλιτεχνικό ταλέντο σας, θα μπορούσατε για παράδειγμα «να καλέσετε» τον Ρέμπραντ και να επωφεληθείτε από την εμπειρία του. Χρειάζεται να τονιστεί  ότι με τις ανώτερες δονήσεις θα χρησιμοποιείτε τις αυξημένες δυνάμεις της σκέψης, και θα τείνετε να είστε πιο δημιουργικοί με αυτές.


Οι ζωές σας πολύ λίγο θα μοιάζουν με αυτό που είναι τώρα, και τα ευεργετήματα θα είναι σχεδόν αφάνταστα. Το μονοπάτι γι αυτές τις αλλαγές πρόκειται ν’αρχίσει στη Γη, επιστρέφοντάς σας την κυριαρχία κι ελευθερία σας. Μαζί μ’αυτό θα έλθει και η απαλλαγή σας από την εξάρτηση με παρωχημένες μεθόδους μετακίνησης, ιατρικής και παραγωγής τροφής. Αυτό που σας στέρησαν έγινε αντικείμενο απόλαυσης από τους λίγους εκλεκτούς που είναι μέρος των μυστικών επιχειρήσεων των Illuminati.. Σας κράτησαν εσκεμμένα πίσω, για να διατηρήσουν το παλιό σύστημα που τροφοδοτεί τους τραπεζικούς λογαριασμούς εκείνων των οικογενειών που είναι στην εξουσία. Οι λίγοι ελέγχουν τις μάζες, αλλά όλο αυτά πρόκειται ν’αλλάξουν, και οι σύμμαχοί μας έχουν προχωρήσει στο σημείο όπου οι αλλαγές μπορούν ν’αρχίσουν. Η συνειδητοποίηση ότι μπορείτε να εξυψωθείτε και να βιώσετε μια πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής, θα αναδυναμώσει τις επιθυμίες και το ενδιαφέρον των ανθρώπων για το μέλλον τους. Αυτό το μέλλον είναι η Ανάληψη με όλες τις αλλαγές για τις οποίες μιλάμε συχνά.


Το πιο σημαντικό φυσικά είναι η πνευματική σας εξύψωση, που είναι το κλειδί για το αν θα αναληφθείτε. Αυτό προσδιορίζεται από το επίπεδο δόνησής σας και πρέπει να είναι παρόμοιο με εκείνων που είναι στις ανώτερες διαστάσεις, αν είναι να βγείτε έξω από την παρούσα διάσταση που είναι η 3η διάσταση. Όπως έχουμε συχνά αναφέρει, υπάρχει ο Νόμος της Έλξης που προσδιορίζει ποιες ψυχές ανεβαίνουν πάνω κι αυτό ισχύει αυτομάτως. Έχει να κάνει με το πώς λαμβάνει χώρα η πρόοδός σας, και δεν μπορείτε να είστε σ’ένα επίπεδο διαφορετικό από εκείνο που είναι σε αρμονία με τις δονήσεις σας. Αυτό από μόνο του εξασφαλίζει ότι οι διάφορες διαστάσεις είναι πάντα σε αρμονία και ισορροπία. Πάνω στη Γη έχετε όντως Ανώτερες Υπάρξεις, αυτές όμως χρειάστηκε να κατεβάσουν τις δονήσεις τους για να είναι πάνω στον πλανήτη. Συνήθως αυτό γίνεται για να υπηρετήσουν το Φως, κι έχετε πράγματι χιλιάδες τέτοιες υπάρξεις μαζί σας τώρα, που εργάζονται για να ανεβάσουν τις δονήσεις σας.


Εμείς από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία είμαστε επίσης μέρος των ομάδων εργασίας του Φωτός, κι έχουμε όπως αυτές έναν συγκεκριμένο ρόλο να παίξουμε. Όπως θα ξέρετε μέχρι τώρα, αυτό είναι για να σας προστατέψει και να εξασφαλίσει ότι το μονοπάτι της Ανάληψης είναι ανοικτό για όλους εσάς που το έχετε επιλέξει. Με την παρουσία μας έρχεται επίσης η γνώση των ανώτερων καταστάσεων ύπαρξης, καθώς και αναλαμπές γι αυτά που σας επιφυλάσσει το μέλλον σας. Εμείς είμαστε Ένα, και είναι φυσικό να υπάρχει αμοιβαία έλξη ανάμεσά μας. Επι πλέον, είστε γενετικά συνδεδεμένοι μαζί μας, κι αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε πολλές ανθρωποειδείς Υπάρξεις ανάμεσά μας. Μοιάζουμε τόσο πολύ με σας που θα μπορούσαμε άνετα να κυκλοφορούμε ανάμεσά σας χωρίς να μας αντιληφθείτε. Αυτό σύντομα θα γίνει αρκετά σύνηθες, και η ανακοίνωση των Αποκαλύψεων πλησιάζει όλο και περισσότερο.


Ενώ οι αλλαγές της Γης κλιμακώνονται, διαπιστώνουμε μια πιο γαλήνια ενέργεια που φαίνεται ότι προέρχεται από την γενική εξύψωση της μαζικής συνειδητότητάς σας. Θα περιμέναμε αυτό να συνεχίσει ν’ανεβαίνει εν όψει των συνεχώς αυξανόμενων επιπέδων Φωτός που στέλνονται προς εσάς. Αυτό είναι καλοδεχούμενο, καθώς αναπόφευκτα πρόκειται να υπάρξει μια περίοδος κάποιας σύγχυσης κι αβεβαιότητας, όταν θα έλθουν πάνω σας μεγάλες αλλαγές. Αυτές φυσικά θα γίνουν κατανοητές από εκείνους από σας που παρακολουθούν τα γεγονότα, και μπορείτε να κάνετε πολλά όσον αφορά το να μοιραστείτε την κατανόησή σας με τους άλλους. Ο φόβος του άγνωστου εξακολουθεί να είναι σημαντικό πρόβλημα, αλλά εμείς θα εξηγήσουμε γρήγορα τι συμβαίνει όσο γίνεται πιο σύντομα. Η στήριξη μας εκ μέρους σας είναι ξεκάθαρα ουσιώδης, καθώς επιθυμούμε να αναμιχθείτε στις δραστηριότητες που είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας.


Από τη στιγμή που είναι ξεκάθαρο προς τα πού πάνε τα πράγματα, περιμένουμε να έχουμε την πλήρη συνεργασία σας, καθώς το πλάνο είναι για το υπέρτατο καλό σας. Έχουμε τις λύσεις για όλα τα προβλήματά σας, και η ενόχλησή σας όσο συμβαίνουν οι αλλαγές θα είναι ελάχιστη. Θα λέγαμε ότι αυτές οι αλλαγές θα είναι ευρείας κλίμακας κι εσείς θα έχετε επίγνωση για τον σκοπό σε κάθε στάδιο των εξελίξεων.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, κι όπως πάντα χαίρομαι να επικυρώσω την προθυμία μας να εργαστούμε μαζί σας, κι εσείς σίγουρα δεν θα αποκλειστείτε από τα πλάνα μας. Να έχετε υπομονή τώρα που τα γεγονότα είναι έτοιμα να εκδηλωθούν, όπως πρέπει σίγουρα να συνειδητοποιείτε ότι είμαστε πολύ κοντά στο να σας συναντήσουμε. 




Σας ευχαριστώ, SaLuSa


Mike Quinsey




Σουάμι Σεβαράτνα
Yogaspirit, Ήρσς 36, Γλυφάδα, Τηλ.: 210 - 96 81 793




No comments:

Post a Comment