Saturday 23 July 2011

Κάθε Ψυχή που Συναντάτε θα Σας Φαίνεται σαν Θεός

SaLuSa 22-July-2011 (Μετάφραση: Σουάμι Σεβαράτνα)


Ακολουθώντας το μονοπάτι της Ανάληψης δεν έχετε τίποτα να χάσετε και τα πάντα να κερδίσετε. Πράγματι, θα κερδίσετε τόσο πολλά που θα κοιτάτε πίσω στη ζωή πάνω στη Γη και θ’αναρωτιέστε πώς τα βγάζατε πέρα. Ο,τι κι αν οραματίζεστε σαν ομορφιά, χαρά κι ευτυχία ως μετάβαση στον παράδεισο, θα λέγαμε οτι θα μένατε κατάπληκτοι από το απόλυτο μεγαλείο των πάντων εκεί. Όπου κι αν πηγαίνετε εκεί θα είστε στο επίκεντρο πολλής αγάπης και προσοχής από όλες τις μορφές ζωής. Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε βιώσει την αγάπη, αλλά να περιμένετε πολλές εκπλήξεις. Σας περιβάλλει, και κυριολεκτικά θα νιώθετε σαν να περπατάτε στον αέρα. Έτσι θα πρέπει να είναι. Αυτό είναι ένα πολύ φυσικό χαρακτηριστικό των ανώτερων διαστάσεων. Κάθε ψυχή που θα συναντάτε θα σας φαίνεται σαν Θεός. Ωστόσο, μέχρι τότε εσείς θα είστε επίσης Θεός. Άλλωστε, καθώς είστε πλασμένοι κατ’εικόνα και ομοίωση του Θεού, δεν είναι φυσικό να αναγνωριστείτε ως τέτοιος; Ο αληθινός εαυτός σας πολύ λίγο μοιάζει με αυτό που είστε τώρα. Όμως αναγνωρίζουμε ότι πολλοί από σας προσπαθείτε σκληρά  ν’ανυψώσετε τον εαυτό σας και να φτάσετε στην επιτυχία του να ζείτε στο Φως και την Αγάπη.

Ενώ είστε στη Γη, έχετε μεγάλες δυσκολίες όσον αφορά το ξεπέρασμα των κατώτερων δονήσεων, που είναι η αιτία που λίγες ψυχές καταφέρνουν την Ανάληψη χωρίς τεράστια βοήθεια. Στην παρούσα κατάστασή σας λαμβάνετε επίπεδα βοήθειας που κανονικά δεν δίνονται, είναι όμως έτσι επειδή ο Δημιουργός επιθυμεί όσο γίνεται περισσότεροι από σας να αναληφθούν αυτή την περίοδο. Σε τελική ανάλυση είναι μια ιδιαίτερη περίσταση που επιτρέπει μαζική Ανάληψη, καθώς ο κύκλος της δυαδικότητας τελειώνει για όλες τις μορφές ζωής στη Μητέρα Γη. Όπως πρέπει να ξέρετε ήδη, αυτό δεν σας στερεί ωστόσο το θεικό σας δικαίωμα να ακολουθήσετε ό,τι επιλέξετε με την ελεύθερη βούλησή σας. Με τις πράξεις, τα λόγια και την πρόθεσή σας, εσείς είστε που αποφασίζετε ποιά θα είναι η εμπειρία σας. Αν επιλέξετε να συνεχίσετε σε παρόμοιες συνθήκες δυαδικότητας όπως είστε τώρα, αυτό είναι απόλυτα δεκτό και κανείς δεν θα σας επιπλήξει γι αυτό ή θα σας δει σαν κατώτερο Ον.

Ο Μιχαήλ έχει τώρα προσθέσει Πόλεις Φωτός στην κατανόησή του, ως άλλη μια πλευρά αυτού που πρόκειται να εκδηλωθεί για τις ψυχές στο μονοπάτι της Ανάληψης. Καθώς οι εβδομάδες περνούν, θα γίνουν ευρέως γνωστές πληροφορίες γι αυτές τις μεγαλοπρεπείς πόλεις. Θα ανακαλύψετε ότι αυτές είναι τεχνολογικά εξελιγμένα θεραπευτικά κέντρα, τα οποία θα σας αλλάξουν εντελώς. Αυτά δεν θα είναι τα μοναδικά, καθώς θα υπάρξουν πολλοί διαθέσιμοι τρόποι για σας, που θα είναι επικεντρωμένοι στο ανέβασμα των δονήσεών σας. Πολλοί πολιτισμοί της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας θα συμβάλλουν στη φροντίδας των αναγκών σας, κι ο καθένας τους συχνά έχει τη δική του εξειδικευμένη πραγματογνωμοσύνη. Να είστε βέβαιοι ότι πριν φτάσετε στην Ανάληψη, θα έχετε θεραπείες που βασίζονται στο Φως, τον Ηχο και το Χρώμα. Οι γήινοι τρόποι σας είναι συχνά αρκετά χονδροειδείς, αλλά δεν υποτιμούμε τις προσπάθειές σας να αντιμετωπίσετε όλων των ειδών τις ασθένειες και παθήσεις. Πολλές από τις νέες μεθόδους είναι κατανοητές από σας, αλλά συνήθως δεν έχουν τα χρήματα για να αναπτυχθούν. Επιπρόσθετα, υπάρχουν εταιρείες στη φαρμακευτική βιομηχανία που αναχαιτίζουν κάθε απόπειρα που μπορεί να αντικαταστήσει τα προϊόντα τους και να μειώσει τα κέρδη τους.

Αγαπημένοι, ο τρελλός κόσμος σας καταρέει, καθώς δεν μπορεί πια να συντηρήσει τον εαυτό του. Βρίσκεστε σ’ένα Σύμπαν που αλλάζει, καθώς όλα είναι σε αέναη κίνηση, ακόμα κι αν μερικές φορές αυτό δεν γίνεται αντιληπτό. Τίποτα δεν μπορεί να παραμείνει ακίνητο, και παρόλο που οι Σκοτεινοί θα ήθελαν να σας κρατήσουν υπό τον έλεγχό τους για πάντα, αυτό είναι αδύνατο. Κάθε πολιτισμός έχει μια χρονική περίοδο για να αναπτυχθεί και να έχει εμπειρίες, και η ιστορία σας δείχνει ότι όλοι οι παλιότεροι πολιτισμοί σας κατέρευσαν. Ωστόσο, τα μαθήματα που πάρθηκαν μεταφέρθηκαν σε υποσυνείδητο επίπεδο, και ο τωρινός πολιτισμός σας φορτίσθηκε με την ιδέα του να κλείσει τον κύκλο του χωρίς να αυτοκαταστραφεί. Χωρίς τη δική μας ανάμιξη σε πρόσφατους καιρούς θα μπορούσατε εύκολα να είχατε αποτύχει, και μας είχε δοθεί η εξουσία να βεβαιωθούμε ότι οι ψυχές που ήταν έτοιμες να αναληφθούν, θάπρεπε να είχαν αυτή την ευκαιρία. Στη δυαδικότητα, τα υψηλά και χαμηλά σημεία της εξέλιξής σας έρχονται και πάνε σύμφωνα με το επίπεδο της συνειδητότητας της μάζας. Έχοντας βυθιστεί σε πολύ χαμηλό σημείο πρόσφατα, έχετε ξεπεράσει τις απόπειρες (της Σκοτεινής Πλευράς) να κρατηθείτε κάτω και τώρα είστε για τα καλά στο δρόμο σας προς ένα επιτυχές φινάλε.

Μιλάτε συχνά για άτομα που ζουν στον δικό τους μικρόκοσμο, αλλά αυτό είναι αρκετά δεκτό σ’αυτούς τους καιρούς κι αυτό είναι προτιμότερο από το να είναι σε σύγχιση με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Μείνετε σταθεροί σ’αυτό που πιστεύετε και μην επιτρέπετε σε εξωτερικές επιρροές να σας αποπροσανατολίζουν. Διατηρείστε ένα διαυγή νου όσον αφορά τους αντικειμενικούς σκοπούς σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξωτερική προστασία που σας επιτρέπει να είστε μέσα στον κόσμο αλλά όχι να ανήκετε σ’αυτόν. Αυτό είναι απόλυτα εντάξει και είναι επιθυμητό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε ενεργοί σε πράγματα που έχουν ενδιαφέρον για σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι αυτά είναι ανώτερης δόνησης. Ο,τιδήποτε λιγότερο, τώρα είναι για να φεύγει ως μέρος του προσωπικού σας καθαρισμού, κι αυτό ισχύει επίσης για τις σκέψεις σας. Διατηρείστε τις καθαρές κι αγνές, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο,τιδήποτε σκέπτεστε συχνά θα τραβηχτεί προς εσάς. Να σκέπτεστε την Ανάληψη, κι όσο είναι δυνατόν να είστε αυτό το πρόσωπο που περιμένετε ότι θα είστε μετά την εξύψωσή σας.

Εκείνοι που δεν πιστεύουν στην Ανάληψη ή γενικά τις προφητείες της Νέας Εποχής, συχνά θα καταφύγουν στη γελοιοποίηση όταν έλθουν αντιμέτωποι με τα γεγονότα. Είναι δική σας επιλογή να επιτρέψετε τέτοια σχόλια να περάσουν πάνω από το κεφάλι σας, και με το να μείνετε ανεπηρέαστοι από αυτά, δείχνετε τη δύναμη της πεποίθησής σας. Είναι διαφορετικό αν σας ζητηθεί να συζητήσετε την άποψή σας, αλλά τα Φωτεινά Όντα δεν χρησιμοποιούν τη γνώση τους για να πιέσουν μια άλλη ψυχή να πιστέψει τα ίδια μ’εκείνα. Ο καθένας τελικά θα βρει το δικό του μονοπάτι, κι αυτό ξεκάθαρα είναι το καλύτερο γι αυτόν. Όταν έχετε προχωρήσει αρκετά μπορεί να εμφανιστεί ο Διδάσκαλος, κι αυτό σηματοδοτεί ότι έχετε φτάσει σε υψηλό επίπεδο κατανόησης. Τίποτα δεν θα σας επιβληθεί, αλλά απλώς θα στρωθεί μπροστά σας για την έγκρισή σας.

Σύντομα θα διαπιστώσετε το επίπεδο της συνειδητότητάς σας σημαντικά ανεβασμένο, και θα ξέρετε πέραν κάθε αμφιβολίας ότι η πρόοδός σας επιταχύνεται. Αυτό θα σας επιτρέψει να μπείτε στο 2012 με αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε για τα καλά στο δρόμο σας προς την Πλήρη Συνειδητότητα. Τότε θα συνειδητοποιήσετε πόσο χαμηλά είχαν κρατηθεί στο παρελθόν τα επίπεδά σας, έτσι ώστε είσασταν κυριολεκτικά στο σκοτάδι. Μερικές ψυχές παραδέρνουν ακόμη σε χαμηλό επίπεδο, κι έχουν αντιληφθεί ότι κάτι παράξενο συμβαίνει που τους κάνει να νιώθουν άβολα. Τα βάσανά τους δεν αγνοούνται και θα έχουν ευκαιρίες να αναζητήσουν την αλήθεια, κι από τη στιγμή που δείξουν ενδιαφέρον, θα τους δοθεί περισσότερη βοήθεια.

Είμαι ο ΣαΛουΣα από τον Σείριο, και είμαι πολύ ευχαριστημένος που τα μηνύματά μου αποδεικνύονται βοήθεια σε πολλούς ανθρώπους. Σας ευλογώ όλους και είθε ο Θεός να είναι μαζί σας.

Σας ευχαριστώ, ΣαΛουΣα.

Mike Quinsey



Σουάμι Σεβαράτνα
Yogaspirit, Ήρας 36, Τηλ.: 210 - 96 81 793   και   6986 - 700 663


No comments:

Post a Comment