Wednesday 6 July 2011

Εκτεταμένες Αλλαγές προς το Καλύτερο Έρχονται για το Ανθρώπινο Γένος

Πηγή: «Ανακάλυψε τον Αληθινό σου Εαυτό» του Emmet Fox.


Καθώς η αλήθεια της Πανταχού Παρουσίας του Θεού ενσταλάζεται όλο και περισσότερο μέσα στο νου του ανθρώπου, εκτετα-μένες αλλαγές προς το καλύτερο θα έρχονται για το ανθρώπινο γένος. Οι αλλαγές αυτές αρχικά τουλάχιστον μπορεί να συνοδευτούν από μια κάποια σύγχυση και δυσπιστία, η περίοδος όμως αυτή δεν θα διαρκέσει πολύ. Πρώτα απ’όλα, θα εξαφανιστεί η φτώχεια. Η αλλαγή αυτή θ’αρχίσει στις αγγλόφωνες χώρες, στη συνέχεια θα γίνει αισθητή στην Ευρώπη και τέλος, στους άλλους πολιτισμούς. 

Αυτό σημαίνει τέλος στις φτωχογειτονιές και στο ανίερο τρίπτυχο «φτώχεια – πείνα – βρωμιά» Όλοι θα έχουμε αληθινή ευημερία, χωρίς να θυσιάζεται το ένα μέρος του πληθυσμού υπέρ του άλλου. Αυτό, φυσικά, θα σημαίνει και το τέλος του εγκλήματος. Στη συνέχεια θα εξαφανιστούν οι ασθένειες. Οι άνθρωποι θα έχουν υγιή σώματα κι έτσι θα ζουν δραστήριοι μέχρι τα γηρατειά. Θα βελτιωθεί τόσο γρήγορα η ανθρώπινη συνειδητότητα, ώστε οι χίλιοι δύο φόβοι, οι ζήλιες, οι φθόνοι, οι μνησικακίες και τα παρόμοια που φθείρουν σήμερα τη ζωή των ανθρώπων θα ανήκουν παντελώς στο παρελθόν, ενώ θα πάψει να υπάρχει και πόλεμος.

Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς στρατούς, χωρίς αστυνομικά τμήματα, χωρίς φυλακές, νοσοκομεία, χαμόσπιτα, ορφανοτροφεία, χωρίς κλειδαριές στις πόρτες ή συρτάρια ή τράπεζες ή ασφαλή θησαυροφυλάκεια, επειδή δεν θα υπάρχει ανάγκη για τέτοια πράγματα.


Φανταστείτε τον καινούργιο αυτόν κόσμο και βοηθείστε τον να γεννηθεί, πιστεύοντας σ’αυτόν, περιμένοντάς τον και προσευχόμενοι γι αυτόν.


Σουάμι Σεβαράτνα
Yogaspirit, Λαοδίκης 34, Τηλ.: 210 - 96 81 793

No comments:

Post a Comment