Wednesday 12 October 2011

Στέκεστε στο Κατώφλι μιας Χρυσής Εποχής για την Ανθρωπότητα

Galactic Federation Update for 27 September 2011 by Sheldan Nidle


Πολλά συμβαίνουν στον κόσμο σας. Πολλά μικρής κλίμακας ζητήματα καθυστερούν προσωρινά τη διανομή των χρημάτων ευημερίας και τις πολυαναμενόμενες μεταδόσεις (από τα ΜΜΕ). Αυτές οι καθυστερήσεις είναι οι τελευταίες σε μια μακρά σειρά εμποδίων τα οποία έχουν υπαγορεύσει το ρυθμό αλλαγής στον κόσμο σας. Αυτά τα εμπόδια έκαναν αυτό που θα μπορούσε να γίνει εύκολα και γρήγορα, τελικά να πάει ενάντια στο χρονικό όριο που τέθηκε από τον Ουρανό. Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάστε είναι ότι τα επερχόμενα γεγονότα είναι αναπόφευκτα. Τα θησαυροφυλάκια πολύτιμων μετάλλων έχουν στηθεί σ’όλη την υδρόγειο και τα πρωταρχικά συστατικά του νέου οικονομικού συστήματος είναι έτοιμα. Η τελική ώθηση που αναφέραμε πρόσφατα έχει μετατραπεί σε μια κύρια μυστική σύγκρουση ανάμεσα στη Σκοτεινή Πλευρά και τους πιστούς υποστηρικτές της, και μια αποφασισμένη ομάδα ένοπλων δυνάμεων που απομακρύνει αυτές τις παρεμποδιστικές υπάρξεις, έτσι ώστε οι αλλαγές να συμβούν ομαλά. Αυτή η μάχη έχει φτάσει σ’ένα σημείο όπου εμείς είμαστε τώρα έτοιμοι να επέμβουμε και να τερματίσουμε τις τελευταίες αντιστάσεις της Σκοτεινής Πλευράς. Οι εξάδελφοί μας από την Αγκάρθα (Εσω Γη) έχουν αρχίσει να βοηθούν τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει απολύτως καμιά ξαφνική τροπή στα γεγονότα υπέρ της Σκοτεινής Πλευράς. Τους λέμε, εμπρός για τη νίκη!

Οι δυνάμεις μας συνεχίζουν να ακολουθούν αυστηρά τις κατευθυντήριες γραμμές που έχουν τεθεί σε μας από τον Ουρανό, αλλά εμείς ανυπομονούμε να έλθει η ώρα που θα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από το βοηθούμε απλώς τους Γήινους συμμάχους μας στη δημιουργία μιας νέας πραγματικότητας. Αυτό δεν είναι κάτι απλό. Έχετε αναθέσει στον εαυτό σας το έργο της πλήρους αναμόρφωσης ενός κόσμου που υπάρχει για χιλιετηρίδες, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι χρειάζεται να επιφέρετε μια τεράστια σειρά αλλαγών που είναι ανήκουστες στην παρούσα πραγματικότητα. Ωστόσο, αυτό το μέγεθος αλλαγής είναι κάτι για το οποίο οι εξάδελφοί μας από την Αγκάρθα είναι προετοιμασμένοι, καθώς προσδοκούσαν πλήρως ότι δεν θα επιτρεπόταν στους Σκοτεινούς να ολοκληρώσουν  τις παράνομες δολοπλοκίες τους για την παρεμπόδιση της επιστροφής σας στην Πλήρη Συνειδητότητα. Ο Ουρανός έχει ένα θεϊκό χρονοδιάγραμμα, το οποίο διακηρύσσει ότι έχει έλθει ο καιρός για την επιστροφή του Φωτός σε σας, κι ότι αυτό πρόκειται να σπιθοβολήσει από μια μαζική Πρώτη Επαφή με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Τα τρέχοντα γεγονότα είναι απλώς τμήμα της διαδικασίας που οδηγεί στις Αποκαλύψεις. Οι Αποκαλύψεις θα έχουν να κάνουν με καταπληκτικά πράγματα κι ανυπομονούμε να λάβουμε μέρος σ’αυτά τα γεγονότα μαζί σας.

Ο δρόμος προς τις Αποκαλύψεις έχει πολλές παράξενες στροφές. Πρόσφατα, αρκετές  κυβερνήσεις μεγάλων κρατών συμφώνησαν να συνταχθούν με την πλευρά των Αποκαλύψεων και μετά ξαφνικά έκαναν πίσω από αυτή τη συμφωνία. Αυτό μας δίδαξε ότι μόνο υπηρεσιακές κυβερνήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν τις Αποκαλύψεις. Επομένως, τους τελευταίους μήνες αρχίσαμε ν’αυξάνουμε τη βοήθειά μας τόσο προς τους Γήινους συμμάχους μας όσο και σ’εκείνους που επιθυμούν ενεργά να κάνουν χρήση του εξαναγκασμού για να βγάλουν τη Σκοτεινή Κλίκα από τις υπόγειες βάσεις τους, κι αυτό στέφθηκε με επιτυχία. Επιπρόσθετα, οι αμυντικές δυνάμεις εξουδετερώσει τις «προηγμένες» τεχνολογίες, οι οποίες έχουν κατασχεθεί σ’αυτές τις βάσεις με την πρόθεση να εξαλείψουν κάθε πιθανότητα ζαβολιάς της τελευταίας στιγμής από την πλευρά των Σκοτεινών, οι οποίοι εξακολουθούν να επιμένουν στις μηχανοραφίες. Η ηγεσία των Σκοτεινών χρειάζεται να αποδεχθεί ότι ο χρόνος της στην εξουσία βρίσκεται στο τέλος της κι έχει φθάσει η στιγμή για όλους τους Σκοτεινούς να αντιμετωπίσουν τις δυσάρεστες συνέπειες των πράξεών τους και να παραδοθούν επίσημα στις διάφορες δυνάμεις που περιμένουν να δημιουργήσουν τις νέες προσωρινές κυβερνήσεις. Αυτά είναι τα νόμιμα όργανα για να παράγουν τις Αποκαλύψεις.


Τα τελικά βήματα σ’αυτή την τελευταία πράξη μαζικής πρόκλησης από τους Σκοτεινούς είναι τώρα σ’εξέλιξη. Καθώς, κάθε λεπτό που περνάει, οι εναλλακτικοί τρόποι δράσης τους λιγοστεύουν, έρχεται η στιγμή που η ηγεσία τους θα υποκύψει στο αναπόφευκτο. Αν παραδοθούν, μπορούν να αποτρέψουν πολύ μη-αναγκαίο πόνο και λύπη για τις οικογένειές τους και κυρίως για τους ίδιους.

Στέκεστε στο κατώφλι μιας χρυσής εποχής για την ανθρωπότητα, και η επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα ολοκληρώνει τις προφητείες που έκανε το Φως κατά την πτώση της Ατλαντίδας. Αυτή η εποχή είναι προορισμένη να είναι μια εποχή μεγάλης χαράς, και το Σκότος επιμηκύνει το χρόνο του χάους χωρίς να είναι αυτό αναγκαίο. Ο Ουρανός μας συμβουλεύει τώρα να επέμβουμε με τρόπους που αρχικά δεν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε, και έχουμε βοηθήσει εκείνους που «εκκαθάρισαν» έναν αριθμό κυρίων υπόγειων βάσεων της Σκοτεινής Πλευράς. Έχουμε επίσης καταστρέψει ή αχρηστεύσει αρκετές συσκευές που οι Σκοτεινοί χρησιμοποιούσαν ως μέρος των περίπλοκων χειρισμών τους για να εμποδίσουν το ανέβασμά σας στην Πλήρη Συνειδητότητα. Η ώρα για την άφιξή μας στις ακτές σας πλησιάζει!


Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι! Ερχόμαστε σήμερα για να σας δώσουμε μια καλύτερη κατανόηση γι αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Αυτή τη στιγμή, ολοκληρώνονται οι κινήσεις σ’ένα αριθμό εθνών για να φέρουν την πτώση αρκετών τυραννικών καθεστώτων. Επίσης, οι συνεργάτες μας ολοκληρώνουν μια σειρά συζητήσεων σχετικά με τις νέες διαδικασίες που πρόκειται να εξηγηθούν σ’εκείνες τις τράπεζες που έχουν πρόθεση να λειτουργήσουν διεθνώς. Το πιο σημαντικό είναι ότι το παρόν τείχος ανάμεσα στις εθνικές και διεθνείς τραπεζικές λειτουργίες στην Αμερική,  πρόκειται τελικά να πέσει. Έτσι, είναι ζωτικής σημασίας οι νέοι διαφανείς τρόποι λειτουργίας να γίνουν γνωστοί τόσο στις μεγάλες όσο και στις μικρές τράπεζες. Επι πλέον, μια σειρά νέων διεθνών υπηρεσιών ελέγχου πρόκειται να είναι πολύ αυστηρή στην εξέταση όλων των καθημερινών τραπεζικών πρακτικών. Είναι ουσιώδες γι αυτές τις νέες υπηρεσίες να ρυθμίσουν τις παγκόσμιες τραπεζικές λειτουργίες ολοκληρωτικά κι αποτελεσματικά.


Η πιο σημαντική πλευρά είναι φυσικά τα νέα νομίσματα και οι αλλαγές διακυβέρνησης. Αυτές οι περιοχές έχουν ακόμη λίγα προβλήματα. Εμείς συνεχίζουμε να στρώνουμε το δρόμο για τις πρώτες ανακοινώσεις από τις νέες προσωρινές κυβερνήσεις, κι όλα τα νέα χρήματα για κάθε έθνος έχουν μεταβιβαστεί στα τοπικά κέντρα διανομής. Αξιωματούχοι από τις τράπεζες που συνδέονται με αυτά τα κέντρα έχουν εκπαιδευτεί στην ανταλλαγή του νέου χρήματος και είναι εξοικειωμένοι με τις νέες διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθήσουν οι ταμίες τους. Συγκεκριμένοι νέοι κανόνες θα δοθούν σε κάθε ομάδα τραπεζικών αξιωματούχων, και τα χρήματα που επι μακρόν ήταν μπλοκαρισμένα από τα παλιά καθεστώτα θα απελευθερωθούν, μετά την επίσημη συμφωνία επί των απαραιτήτων εγγράφων από εκείνους που αρχικά θα πάρουν τα χρήματα. Τότε, θα αρχίσει μια μεγάλη διανομή χρημάτων από το Παγκόσμιο Οικονομικό Ίδρυμα του Σεν Ζερμέν.


Η διανομή αυτών των χρημάτων συνδέεται με τις πολλές κυβερνητικές αναμορφωτικές ομάδες που θα πάρουν τον προσωρινό έλεγχο ενός αριθμού μεγάλων κυβερνήσεων. Ένα Διεθνές Δικαστήριο έχει επίσημα δώσει την άδεια στις δυνάμεις μας να κάνει συλλήψεις και να ρίξει αυτές τις κυβερνήσεις. Αρκετές στρατιωτικές μονάδες και νομικές ομάδες μέσα σ’αυτά τα ίδια έθνη μας βοηθούν στην ολοκλήρωση αυτών των συλλήψεων. Μέχρι στιγμής, χιλιάδες άτομα από το προσωπικό της Σκοτεινής Κλίκας έχει συλληφθεί και κρατείται σε ειδικές ασφαλείς εγκαταστάσεις που βρίσκονται κοντά στα όρια της Έσω Γης (σ.τ.μ.: σε βάθος δηλαδή περίπου 800 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης). Πρόθεσή μας είναι να τελειώσουμε αυτό το εγχείρημα πολύ σύντομα, να εγκαταστήσουμε τις νέες κυβερνήσεις, και μετά ν’αρχίσουμε την πρώτη σειρά ανακοινώσεων.  Επιθυμούμε θερμά να αρχίσουμε μια πιο προσωπική προσέγγιση μαζί σας και να μπορέσουμε να κάνουμε τις μεταδόσεις μας από τα ΜΜΕ μαζί με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Θα είναι μια ώρα μεγάλης χαράς. Ναμαστέ!


Σήμερα, μιλήσαμε για τις διάφορες εργασίες που θα ανοίξουν ένα μονοπάτι προς την ελευθερία για σας και τον κόσμο σας. Αυτές οι διαδικασίες χρειάζεται να ολοκληρωθούν πριν βγουν οι Αποκαλύψεις, και είναι σημάδια της επιταχυνόμενης προσέγγισής σας στη Νέα Πραγματικότητα. Είναι αυτή η Νέα Πραγματικότητα που θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε τη μεταμόρφωσή σας στην Πλήρη Συνειδητότητα. Να ξέρετε, αγαπημένοι μας, ότι η απροσμέτρητη Προμήθεια και η άπειρη Ευημερία του Ουρανού είναι πράγματι Δικές σας! Κι έτσι ας είναι! Σελαμάτ Γκατζούν! Σελαμάτ Τζα! (στη γλώσσα των Σειρίων: Να είστε Ένα! Και να Είστε σε Χαρά!)




Σουάμι Σεβαράτνα
Yogaspirit, Λαοδίκης 34, Γλυφάδα, Τηλ.: 210 - 96 81 793


No comments:

Post a Comment