Tuesday 1 September 2015

Yogaspirit: Εναρξη Σαιζόν 2015-16

Αγαπημένες ψυχές, ο Σουάμι Σεβαράτνα σας απευθύνει θερμούς χαιρετισμούς με την ευκαιρία της έναρξης μιας ακόμη σεζόν στο Yogaspirit που τον Μάρτιο 2015 συμπλήρωσε 20 χρόνια λειτουργίας.

Ήλθε η ώρα για άλλο ένα ξεκίνημα. Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε και σας περιμένουμε, παλιούς μαθητές και νέους ενδιαφερόμενους Ήρας 36, Γλυφάδα. Μια συνάντηση γνωριμίας για τους νέους ενδιαφερόμενους και ανανέωσης της έμπνευσης για τους παλιούς μαθητές, για να μοιραστούμε εμπειρίες, για ανάλυση των τρεχόντων συνθηκών στον πλανήτη και τον ρόλο της Γιόγκα σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν.

Ως γνωστόν, η Γιόγκα δεν δημιουργήθηκε απλώς για μυικά τεντώματα. Αυτά αποτελούν βεβαίως αναπόσπαστο τμήμα ενός τυπικού μαθήματος, αλλά αυτό που κάνει τη Γιόγκα ένα μοναδικό σύστημα είναι από εκεί και πέρα, δηλαδή από την Πραναγιάμα (4ο σκαλοπάτι) και μέχρι τα πνευματικά υψίπεδα του Σαμάντι (8ο σκαλοπάτι). 

Εκτός της Γιόγκα, μπορείτε να έχετε την ανάλυση του Γενέθλιου Χάρτη σας, καθώς και υπηρεσίες Life Coaching.

Υ.Γ.: Όπως μπορείτε να δείτε και στις Ώρες Μαθημάτων' υπάρχουν 2 πρωινά, 2 απογευματινά, 2 βραδυνά και 2 νυκτερινά τμήματα. Κάθε τμήμα μπορεί να δεχτεί το πολύ 5-6 μαθητές. Έτσι, είναι σημαντικό να κλείσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο τμήμα που σας ταιριάζει.